Doorkijkrolgordijnen, rolgordijnen van glasfolie

Daglichtfilters

Daglichtfilters zijn in de meeste gevallen sterk reflecterend aan de buitenzijde, doordat deze het licht als het ware terug kaatsen. Aan de binnenkant ziet een zonwering met daglichtfilters er echter uit alsof u door een (licht) getint glas kijkt. Een kwalitatief hoogwaardige zonwering met daglichtfilters is dan ook ideaal wanneer u beschermd wilt worden tegen zon, warmte en uv-straling, maar toch het zicht naar buiten wilt behouden.

Daglichtfilters van Sunproof

De doorkijkrolgordijnen van Sunproof zijn voorzien van daglichtfilters en heeft een rolgordijn van glasfolie. Hierin verschilt een doorkijkrolgordijn dan ook van een conventioneel rolgordijn. De rol van het doorkijkrolgordijn bestaat niet uit een weefsel, maar uit een polyesterfilm, welke gelamineerd wordt met daglichtfilters. Deze daglichtfilters zorgen ervoor dat de schittering aanzienlijk vermindert en u daardoor ook geen last heeft van onder meer beeldschermreflecties.

Contact

Onze doorkijkrolgordijnen met daglichtfilters hebben een verzorgde uitstraling en passen uitstekend in ieder interieur. Door gebruik te maken van zonwering met daglichtfilters kunt u genieten van het zicht naar buiten en toch verzekerd zijn van een goede bescherming tegen invloeden van de zon. Onze zonweringen zijn zeer betaalbaar en van hoogwaardige kwaliteit. Tevens bieden wij diverse soorten glasfolie met beschermende en zonwerende kwaliteiten. Voor een vrijblijvende offerte voor onze doorkijkrolgordijnen kunt u gebruik maken van ons offerteaanvraagformulier op www.doorkijkrolgordijn.nl en voor onze glasfolie op www.sunproof.nl. Voor meer informatie of advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0174 – 28 09 82 of te mailen naar info@sunproof.nl of info@doorkijkrolgordijn.nl.