Doorkijkrolgordijnen, rolgordijnen van glasfolie

Raam-management-systeem

Een kwalitatief hoogwaardig maar betaalbaar via internet te besturen systeem. .

Voordelen van het SUN-MASTER FMS KNX Besturingssysteem

 1. Onopvallend in uw gebouw te plaatsen.
 2. Eenvoudige Plug and Play installatie. Stekker van de zonwering in het stopcontact - klaar.
 3. Bediening van zonwering via een browser, op meerdere platforms of iPhone, iPad, PC, Mac, Android en via conventionele drukknop of afstandsbediening.
 4. Meerdere zonwering groepen tegelijk bedienen of individueel, handmatig of door middel van timer
 5. Volledig raam management beheer, d.w.z. Volledig automatisch beheer van lichtinval, temperatuur en de intensiteit van de zonnestraling(beperken warmtetoetreding)
 6. Het complete systeem, wordt onderhouden op afstand. Wijzigingen in de programmering en updates, etc. worden direct opgenomen op het hoofdkantoor van onze leverancier in Hamburg. Dit vereist slechts een internetverbinding.
 7. De FMS KNX BOX is uit te breiden met vele functies zoals verwarming, verlichting controle, enz.

Onze kwalitatief hoogwaardige reflecterende folie kan veel meer dan normaal textielbehang.
functie van de reflecterende folie's

 • Zonwerend: Het voorkomt de opbouw van warmte, werkt achter het glas en zorgt ervoor dat je met onze zonwering een echte zonnebrandcrème niet nodig hebt ( filtert UV straling).
 • Isolerend: Door het isolatie effect kunnen uw stookkosten worden verminderd.
 • Voorkomt hinderlijke instraling/schittering van de zon: Een uitstekend systeem tegen felle instraling van de zon, zonder beperking van het zicht naar buiten.

Onthoud: Zelfs het beste gordijn functioneert niet naar behoren als hij niet op de juiste manier wordt gebruikt. Bijvoorbeeld bij deze situatie: (de winter is koud, maar de zon is al van kracht, u wilt de zon te gebruiken om de kamer te verwarmen).
Daarom hebben we een raam systeem. Het hart van dit raammanagementsysteem is onze schakelkast. De FMS KNX box( besturingssysteem met sensoren)
De FMS Box KNX zorgt ervoor dat alle bovengenoemde voordelen van de doorkijkrolgordijnen optimaal benut zullen worden en de zodoende worden de rolgordijnen van glasfolie dus afhankelijk van de bestemming uitgerold of ingetrokken.

Functie 1: Het gordijn wordt gebruikt om binnen te beschermen tegen verblinding van lichtinval en hitte. Een airconditioner moet nu veel minder energie-verbruiken doordat er minder warmte toetreding mogelijk is.
Functie 2: Het gordijn wordt gebruikt om de ramen te isoleren. Nu zal de verwarming aanzienlijk langer in de ruimte blijven en de ruimte vrijwel niet door de ramen verlaten, wat leidt tot een aanzienlijke energiebesparing en kostenbesparing.

Functie 3: Hier wordt het doorkijkrolgordijn bewust dicht gelaten zodat er wordt gezorgd, dat er in de wintermaanden gebruik kan worden gemaakt van de instraling van de zon voor verwarming van de ruimte. Energiebesparing is kostenbesparing op langere termijn.

De onderdelen:

 • Besturingssysteem met sensoren.

meet apparaat van raam-management systeemDit is het oog van het raam-management-systeem: niet alleen de helderheid wordt gemeten, maar ook de kracht van de zon. En dit alles op de 4 windstreken. Hetzelfde geldt voor het Comfort Master SMI systeem. Dit systeem bekijkt of het de ​​moeite waard is om het doorkijkrolgordijn te laten zakken of ophalen. Of dat het beter is de isolerende werking van het gordijn te gebruiken. Op deze wijze wordt de maximale efficiëntie van het systeem gewaarborgd.
Het raam management systeem heeft een zeer eenvoudige manier van werken. Naast de automatische modus kan men natuurlijk altijd handmatig ingrijpen in het systeem.
De handmatige bediening is via iPhone, iPad, PC, Mac of andere smartphones of tabletten. Kies een kamer, kies het juiste doorkijkrolgordijn en je kunt al werken met de zonwering. Het is allemaal heel simpel.
Op kantoor, kunt u dus direct gebruik maken van de zonwering vanaf uw werkstation. Gewoon vanaf uw PC.

Comfortmaster SMI:

De Comfort Master SMI blinds hebben krachtige 24V motoren, die niet alleen beschikken over een efficiënt snelheidsregeling, maar ook hun positionering kunt u regelen op de controller. Dus de synchrone loop van de zonwering is gegarandeerd

Ook als Comfortmaster SMI Overlight leverbaar.

Dit is de feitelijke bron van het SUN- MASTER Raam Management Systeem. Sun-Master, in samenwerking met Q-Data Service GmbH uit Hamburg ontwikkelde het FMS-KNX systeem als een complete plug and play oplossing.

Vraag vrijblijvende offerte aan!