Doorkijkrolgordijnen, rolgordijnen van glasfolie

Warmtewerende rolgordijnen

Op zoek naar warmtewerende rolgordijnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u diverse warmtewerende rolgordijnen welke geschikt zijn voor iedere woning en elke werkruimte. Warmtewerende rolgordijnen zijn ideaal om de warmte van de zon buiten te houden wanneer u dit wenst.

Warmtewerende folie en warmtewerende rolgordijnen

Warmtewerende rolgordijnen hebben hetzelfde effect als warmtewerende folie. Het voordeel van de warmtewerende rolgordijnen is echter wel dat u deze open kunt doen wanneer u dit wenst en bij de warmtewerende folie is dit niet mogelijk. Warmtewerende rolgordijnen zijn daarom ideaal voor iedereen die soms wel van de zonnewarmte wil genieten. Warmtewerende rolgordijnen ontnemen u niet het zicht op het daglicht en dat is zeer belangrijk. De warmtewerende rolgordijnen verminderen de warmte van de zon, maar zorgen ervoor dat u wel goed naar buiten kunt kijken en van het daglicht kunt genieten. Daarom zijn warmtewerende rolgordijnen ideaal voor iedereen.

Contact

Wilt u de warmte weren door middel van rolgordijnen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment! U vindt hier een ruim aanbod waar u zeker een goede keus uit kunt maken. Heeft u verder nog vragen of weet u niet helemaal zeker of warmtewerende rolgordijnen bij u wel mogelijk zijn? Neem dan contact op met de specialist, Bel naar 0174 – 28 09 82 of stuur een mail naar info@doorkijkrolgordijn.nl. Of kijk op onze website www.doorkijkrolgordijn.nl. Ook voor allerlei hoog kwalitatieve soorten zonwerende glasfolie, bent u bij ons op het juiste adres. Kijkt u maar op onze website www.sunproof.nl.