Doorkijkrolgordijnen, rolgordijnen van glasfolie

Raamscreens

Raamscreens zijn een populaire vorm van zonwering. Het grootste voordeel van raamscreens is wel dat men geen last heeft van zon die langs de zijkanten van de zonwering toch nog binnen kan komen. Het grootste nadeel van raamscreens is wel dat deze erg kostbaar zijn. Gelukkig zijn er ook andere vormen van zonwering die de zon volledig buiten houden.

Een doorkijkrolgordijn in plaats van raamscreens

Sunproof biedt u een zonwering die minstens even effectief is als raamscreens, maar stukken goedkoper. Wij laten u graag kennis maken met ons doorkijkrolgordijn. Een doorkijkrolgordijn houdt de zon, het licht en de warmte, voor een heel groot deel tegen terwijl u gewoon naar buiten kunt kijken en doet daarom ook niet onder voor raamscreens. Onze doorkijkrolgordijnen isoleren in de winter, vermindert schittering, verlaagt de warmte en ziet er minstens even verzorgd uit als raamscreens.

Contact

Bent u op zoek naar een mooie zonwering, maar vindt u raamscreens te prijzig? Wij bieden u een kwalitatief hoogwaardige en duurzame zonwering tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Bespaar uzelf kosten door te kiezen voor onze doorkijkrolgordijnen in plaats van raamscreens en u zult snel de grote voordelen ontdekken. Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig? Uiteraard staan wij graag voor u klaar. Bel naar 0174 – 28 09 82 of stuur een mail naar info@doorkijkrolgordijn.nl. Voor een vrijblijvende offerte kunt u gebruik maken van ons online offerteaanvraagformulier op onze website www.doorkijkrolgordijn.nl. Ook voor zon-, warmte- en uv-werende folie bent u bij ons van harte welkom. Kijkt u maar op onze website www.sunproof.nl