Doorkijkrolgordijnen, rolgordijnen van glasfolie

Binnenscreens

Binnenscreens zijn uitstekend als zonnewering in een woning of op een werkplek. Zeker wanneer de inrichting minimalistisch is, passen de binnenscreens perfect bij het interieur. Daarbij zijn binnenscreens geschikt voor kleinere ramen, maar ook voor zeer brede raampartijen. Het gebruik van deze vorm van zonwering is voor veel mensen ideaal, maar helaas ook voor velen onbetaalbaar.

Doorkijkrolgordijnen in plaats van binnenscreens

Binnenscreens zijn erg prijzig en voor velen dan ook eigenlijk onbetaalbaar. Sunproof heeft daarom gezocht naar een zonwering met dezelfde kwaliteiten als binnenscreens, maar tegen een veel aantrekkelijkere prijs dan binnenscreens. Doorkijkrolgordijnen kunnen voor kleine en grote ramen gebruikt worden, hebben een sfeervolle uitstraling en weren zon, warmte en uv-straling. Wij kunnen de doorkijkrolgordijnen op maat maken. Deze zonwering is zeer eenvoudig zelf te monteren, maar wij bieden u ook de mogelijkheid deze klus over te laten aan onze monteurs.

Contact

Doorkijkrolgordijnen zijn een prima optie wanneer binnenscreens buiten uw budget vallen. U geniet van dezelfde kwaliteiten als wanneer u voor de binnenscreens had gekozen, maar bespaart veel kosten. Naast onze doorkijkrolgordijnen bieden wij u ook diverse soorten glasfolie als zonwering aan tegen aantrekkelijke prijzen. Bel naar 0174 – 28 09 82 of mail naar info@doorkijkrolgordijn.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord om u te informeren en adviseren. Tevens kunt u gebruik maken van ons offerteaanvraagformulier voor doorkijkrolgordijnen op onze website www.doorkijkrolgordijn.nl en voor zonwerende folie op www.sunproof.nl voor het ontvangen van een geheel vrijblijvende offerte.