Doorkijkrolgordijnen, rolgordijnen van glasfolie

De SMI-Techniek van de Comfortmaster SMI-Doorkijkrolgordijnen


Comfortmaster SMI easyControl

Met deze software kunt u gemakkelijk onze Comfort Master SMI doorkijkrolgordijnen via de PC bedienen. U kunt zelfs aanpassen of de doorkijkrolgordijnen individueel of synchroon op en neer gaan.

Eenvoudige installatie:

  • De software is eenvoudig te installeren via een cd.
  • Alles wat u nodig hebt is een vrije USB-poort.
  • Dat is alles.

comfort master te bedienen via de computer

U hoeft niet te zorgen voor een draadloze afstandsbediening of kostbare bekabeling e.d. Met Vestamatic hebben we een toonaangevende fabrikant van motoren en besturingen als partner voor onze Comfort Master SMI zonweringen. Zo krijg je bij ons een enkel venster systeem, dat uniek is in de vorm van functionaliteit en gebruiksgemak.

Het hart van Comfort Master SMI zonwering is de intelligente motor. Het verschil met conventionele 24 V-stations is dat elke motor een geintegreerd geheugen heeft. Zo kan elke motor afzonderlijk worden geprogrammeerd.
De motor zelf zorgt ook voor de controle. Dus kunt u de zonweringen programmeren tot zeer nauwkeurige synchronisatie. U kunt zelfs programmeren op twee tussenliggende posities en u kunt zelf de zonweringen tot op de millimeter nauwkeurig instellen.
Weet u dat uw Comfort SMI doorkijkrolgordijnen werken met een pc-besturing, afstandbediening of gewoon via een simpele knop, of zelfs zijn uit te breiden tot bediening met uw I Phone etc.

Hierdoor zijn onze SMI DOORKIJKROLGORDIJNEN geschikt voor de meest complexe gevels, SMI Techniek is het sleutelwoord. Uw ideeën zijn praktisch geen beperkingen, dus vraagt u gerust naar meer informatie.

Bediening via PC-USB Aansluiting

U wilt direct gebruik maken van uw Comfort SMI via uw pc? Geen probleem! Installeer uw Comfort Master SMI doorkijkrolgordijnen wanneer u dat wilt. De bediening van de software is eenvoudig. U kunt zelf de boven-en onderkant, en tussenliggende posities instellen. Wat voorheen was voorbehouden aan specialisten, kunt u nu heel gemakkelijk zelf doen.

Afstandsbediening of knop?

Hebt u de voorkeur om te werken met conventionele bedieningen zoals een drukknop of misschien een afstandsbediening? Met onze SMI doorkijkrolgordijnen kunt natuurlijk ook gebruik maken van draadloze systemen.

Met onze zonweringsystemen, kunnen vrijwel alle wensen uitkomen op het gebied van systeembediening.

Centrale bediening

U wilt alles in een keer op of neer laten gaan, of alleen gebruik maken van de doorkijkrolgordijnen die op dat moment direct in de zon liggen? Met ons zonweringsysteem is van alles mogelijk. Via een touch-screen bediening is alles zeer eenvoudig en comfortabel te realiseren.

Vraag vrijblijvende offerte aan!